Jump to content

Xerathon

Administrators
 • Content count

  902
 • Avg. Content Per Day

  0.62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Xerathon last won the day on July 28

Xerathon had the most liked content!

About Xerathon

 • Rank
  CEO
 • Birthday 09/12/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zottegem
 • Interests
  Cycling, formula 1

Recent Profile Visitors

1,191 profile views
 1. GT3 Masters : Zolder (3/10)

  Hier ga ik nekeer de goede banden kiezen!
 2. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Pf, tis een ramp vorige keer verkeerde bandenkeuze. Nu pas ik het aan maar niet gerekend op de aangepaste datum. Tweede weekend om zeep En denken dat ik snel genoeg zou geweest zijn voor top 3. @cobalt, uw bandenkeuze stond op automatic zeker? Mss reed jij dan wel op softs? Ik dacht dat je wachtte om met mij wou duelleren
 3. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ik reed op ijs, het was echt niet om aan te zien. Zelf in de eerste flauwe rechtse bocht, waar ik op tijd remde en trager doorging moest ik al bijsturen om niet per direct vanaf P1 het decor in te slippen. In die eerste ronde alleen al 3 a 4 kansen om weg te slippen, uiteindelijk toch gebeurd in de voorlaatste bocht. Had nochtans offline enkele ronden geoefend met 65 liter (standaard) en hard slicks, maar dit was compleet anders. Misschien ten gevolge van baantemperatuur? Ik had geoefend in juni op de middag, stond dit nu op de effectieve datum van gisteren? Bijna elke bocht moest ik tegensturen en ging ik soms al met een uitbrekende achterkant de bocht in. Zal wel aan mijzelf liggen zeker? Gezien er nog met hard slicks en veel benzine reden in een Ferrari. Maar voor mij is de logica wel compleet zoek Ik had hier misschien toch op softs moeten starten? Uiteindelijk het spel uitgezet, na twintig minuten was ik het al beu om constant tegen te sturen en niet vooruit te geraken. Zelfs toen mijn benzine al de helft gezakt was was er nog geen beginnen aan. En dan te zeggen dat als je tijdens de Q naar buiten rijdt op softs dat er 0,0 gripverlies is. Ik moest mijn banden zelf niet opwarmen, mijn beste rondjes waren deze vlak na mijn outlap. Ik deed zelf geen moeite om mijn banden op te warmen, die waren nog blauw toen ik aan mijn snelste ronde begon, en dat was super. Vind het maar vreemd, zal mij voor Zolder wat meer moeten aanpassen.
 4. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ik ga deze avond iets vroeger online komen voor men eerste rondes te rijden. Maar heb er wel veel zin in!
 5. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Persoonlijk geen probleem mee @QuinoXx
 6. GT3 Masters : Red Bull Ring GP (1/10)

  Ik race graag en kom graag meedoen, maar in tegenstelling tot vroeger heb ik er nog maar weinig tijd voor. Als ik eens een uurtje oefen tijdens de week is het mooi geweest, meestal kom ik daar niet toe. Ik moet het voornamelijk hebben van het spel op zondag wat vroeger aan te zetten en er nog wat in te komen. Ik heb geen uitgesproken voorkeur voor een bepaalde auto, ik vind ze allemaal wel tof. Maar gezien ik niet de tijd heb (net bouwgrond gekocht en vanalles aan het uitdokteren om de volgende stappen te nemen naar bouwen toe) om een ganse tijd aan een setup te prutsen (in mijn geval komt het meestal op prutsen neer), kom ik dus racen met de default setup. Als ik dan mag kiezen tussen meerijden vooraan of ergens vanachter meerijden omdat ik een andere auto gekozen heb, dan is het voor mij wel rap beslist. Ik heb dat hier op het forum gelezen dat de Ferrari het beste is, heb de helft van de wagens nog niet geprobeerd. En van een leien dakje gaat het nu ook niet, de foutenlast was toch veel te hoog gisteren. En dan al die momentjes die ik gelukkig nog heb kunnen rechttrekken . Chapeau voor wat @Trab44 uit de BMW haalt mits aanpassingen aan de setup. Als ik met default setup in de BMW stap dan kan je mij waarschijnlijk in het middenveld komen opzoeken. En als daar duels inzitten dan is dat misschien ook nog tof. Maar ik strijd toch wel net iets liever mee vooraan . Trouwens @Evil Skull, jij hebt toch goed gereden gisteren? Ik vond jouw racepace toch goed. Ik denk dat je ook veel dichter was geweest als jouw eigen foutenlast kleiner was geweest (denk ik). Als je jezelf zo kan blijven verbeteren en minder foutjes maakt (ik gok enkel maar dat je wat foutjes gemaakt hebt omdat ik soms ineens 10 seconden tijd erbij zag komen), dan is het toch ook tof? Trouwens ik had nog wat hoop om tot het einde te geraken met de benzine, hopelijk niet teveel gehinderd toen ik stilviel
 7. GT3 Masters : Red Bull Ring GP (1/10)

  Tegen verwachtingen goede start en direct P1, dacht even snel voorbij geraasd te worden maar kon nog redelijk verdedigen. Toen kwam men slipper (en geen kleintje, beetje liggen tollen in het gras). Direct naar p5, da' wat gefrustreerd nog wat foutjes gemaakt. Uiteindelijk zonder benzine gevallen maar nog 5de geregistreerd. Qualy en race op hard slicks (keuze staat op auto). Toch iets waar ik moet op letten. Blijkbaar kon met softs gereden worden, zelfs in de race. Uiteindelijk vond ik de Ferrari wel verraderlijk soms. @CapriCorn, rij je ook met default setup of heb je enige veranderingen doorgevoerd? De spin is exact op de 9de minuut van het filpmje. Als ik het nu zie precies lichtjes het gras op met de rechtse achterband denk ik.
 8. GT3 Masters : Red Bull Ring GP (1/10)

  Met default setup in Ferrari al 1:30:180 gereden. kan onder de 1:30 gaan ook denk ik, als de wind goed zit Ik weet niet goed hoe ik aan zo'n setup moet beginnen. Die race engineer suckt ook, ik vol verwachtingen nadat @cobalt zei dat dit setups maken gemakkelijk zou maken. Zover ik al geprobeerd heb zijt ge daar dus echt niets mee . 3 standaard vragen die je kan beantwoorden en dan krijg je zo'n richtlijn die de meesten ook wel al hadden kunnen bedenken zonder de race engineer, en moet je die uiteindelijk zelf nog gaan doorvoeren in de edit menu? Ofwel doe ik iets fout? Maar beginnen jullie ( @Trab44 @xTwL- ) te prutsen met veringen, aantal newtonmeters, travel van de veringen en de differentieel instellingen? Of veranderen jullie enkel de rembalans en eventueel downforce? Trouwens qua gears kan je toch ook niet veel veranderen? Heb mijn motor al 3 keer opgeblazen omdat ik verkeerd had geregeld Gelezen dat die zouden gereglementeerd zijn in de GT3 klasse en je daardoor nauwelijks bewegingsruimte hebt?
 9. GT3 Masters : Car Selection

  Ben ook nog niet zeker. Eigenlijk speel ik het spel enkel voor de league en heb ik zelf nog niet elke GT3 wagen aan de tand gevoeld. Beetje lastig om een keuze te maken. Zonet even opgestart en red bull ring gereden met BMW M6, Lamborghini en Ferrari en daarin was Ferrari wel het snelst. Ik wou trouwens default setup (en verbieden van de racelijn !) vermits ik bijna niet oefen. Normaal zal ik enkel het circuit oefenen maar niet de setup. Gezien praktisch niemand dit wou blijf ik normaal bij deze gemakkelijke keuze en zal ik waarschijnlijk de races rijden met default setup op de ferrari. Had eens begonnen met sleutelen aan de auto maar wordt er enkel slechter op. Als ik deze week nog eens Pcars aanraak en ik mijn mening herzie dan kies ik mss ook nog iets anders
 10. GT3 Masters : Car Selection

  Car: Ferrari 488 Gt3 Livery: TR3 racing #31
 11. GT3 Masters: Inschrijvingen

  Xerathon -Xerathon
 12. Project Cars - The Paddock

  Volgende weekend iedereen terug aanwezig? Zin om nog eens mijn stuur te gebruiken.
 13. Rocket League - Fun Corner

  Ik ben 20 augustus terug van reis en zal dan redelijk wat moeten inhalen denk ik
 14. Project Cars - The Paddock

  Afgelopen zondag twee toffe racekes gehad. Eerste race in Brno was wel het spannendst. Het was een race van 10 minuten waarbij ik en @m_schumi99 constant binnen de seconde van elkaar zaten. Mijn mindere start (alhoewel ik hem redelijk vond) heeft me de das omgedaan, niet meer kunnen inhalen.
 15. Project Cars - The Paddock

  Gisteren ook toffe duels gehad. Had wel veel meer verwacht van de Formule B race. Helaas beke wheelspin bij uitkomen eerste bocht, hierdoor in verkeer gekomen en bij een inhaalactie in de grindbak beland. Daarna was men pace wel uitstekend (op 1 of 2 rondjes na die iets slordiger waren) Heb me geamuseerd !
×