Jump to content

xTwL-

Champions
 • Content count

  3,872
 • Avg. Content Per Day

  2.36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  216

xTwL- last won the day on November 9 2017

xTwL- had the most liked content!

About xTwL-

 • Rank
  Legendary
 • Birthday 09/05/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hemiksem
 • Interests
  Webber in WEC for Porsche LMP1
  Marquez in MotoGP for Honda RC

Recent Profile Visitors

1,797 profile views
 1. xTwL-

  Interesse in nieuw seizoen?

  Korte kwalificatie zorgt er meestal voor dat de grid niet in volgorde staat van snelheid, wat vaker leuke races geeft. Zou zelfs maar 5 min durven, 1 rondje knallen en als je pech hebt heb je pech.
 2. xTwL-

  RubberMadness Rallycross Championship

  Neen, ik had verwacht met minstens 8 te zijn, met 4 is het niet echt de moeite eh.
 3. Dit was nu het enige circuit waarvoor ik nog een effort wilde maken. Misschien kom ik nog wel voor Algarve online.
 4. xTwL-

  Interesse in World Endurance Championship?

  Ik gaf bij het begin van het GT3 seizoen al aan dat voor PC2 GT3 een vergissing was. En ik ben niet de enige, op AOR hebben ze ook al same-spec races in het leven geroepen omdat er teveel variatie zit tussen de GT3s per circuit. Ik had heel het seizoen allicht wel blijven rijden hadden we inderdaad allemaal in dezelfde wagen gereden. Ik denk dat het plezantste echt gewoon een Clio Cup is. Korte krachtige racekes zonder setups en gezever over slecht werkende banden en geen nood aan uren setup werk. Dat terzijde heb ik PC2 wel al opgegeven, zitten toch nog te veel storende zaken in, en om eerlijk te zijn heb ik geen zin in endurance races met dit pitstop systeem dat gewoon bedacht is door een idioot.
 5. Ik kom de komende twee zondagen al niet want zit dan in Kaapverdië. Kan me er niet aanzetten te oefenen, heb het spel eigenlijk zelfs niet gespeeld sinds laatste race dat ik deelnam hier denk ik?
 6. Akkoord, maar 4/5 seconden is wel veel op een rondje van net over de 80 seconden...
 7. Ik rijd nog wel eens mee denk ik, het zal wel achteraan zijn. Momenteel al moeite met onder de 1:28 te gaan. Denk dat ik hier op PC1 zelfs onder de 1:24 ging,...
 8. xTwL-

  GT3 Masters : Fuji GP (6/10)

  AI kan zoveel dat ik niet kan. zoals sneller rijden in het nat dan een ronde geleden in het droog..., of perfecte pace houden in de sneeuw.
 9. xTwL-

  GT3 Masters : Fuji GP (6/10)

  Ik rijd allicht niet mee.
 10. xTwL-

  GT3 Masters : Ranking & Results

  @wrcfreak gaat derde finishen in Austin, ik voel het in mijn kleine teen.
 11. Jah, denk het wel. Ik had in L1 iets gelijkaardig, krijg daar een duwtje waardoor ik naar de binnenkant van de baan moet en daardoor moet ik een McLaren, een Ferrari, een Mercedes en een Audi doorlaten. Maakt niet uit, mag ik nog eens lastig doen @Evil Skull, zou je dit nog eens willen uploaden maar dan vanuit 'filmcamera' zoals het filmpje van @m_schumi99 en niet on board? Toch alvast bedankt voor deze beelden.
 12. Je zou eigenlijk vanuit mijn onboard eens moeten zien, ik herinner me het ook 'zwaarder' dan het nu lijkt. Soit, @m_schumi99, zou jij voor één keer mijn start tot DNF ook willen uploaden? Zou echt graag terug eens naar de gevechten zien die ik gehad heb.
×