Jump to content

xTwL-

Champions
 • Content count

  3,843
 • Avg. Content Per Day

  2.64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  214

xTwL- last won the day on October 22

xTwL- had the most liked content!

About xTwL-

 • Rank
  Legendary
 • Birthday 09/05/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hemiksem
 • Interests
  Webber in WEC for Porsche LMP1
  Marquez in MotoGP for Honda RC

Recent Profile Visitors

1,585 profile views
 1. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Jij kan al niet veel sneller eh, je rijdt al in de Ferrari.
 2. GT3 Masters : Ranking & Results

  Mag ik nu eens echt mierenneuken, maar zou je die 24h achter de wagen eens willen wegdoen en daar een 'R' zetten. Zoals de wagen heet, de GT3 R. Voor de rest, hoe cool is dat niet dat @Evil Skull derde staat!
 3. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ben ik het niet mee eens. Ik heb gisteren exact dezelfde omstandigheden nog eens alleen offline gereden en had geen enkel probleem. Kon mijn pace aanhouden, achterkant verloor ik nooit, hards werkte perfect mee,... Ik heb het gevoel dat ik met de start van elke sessie mijn setup opnieuw moet laden. Toen ik in Q buiten ging verloor ik de achterkant bij het uitkomen van de pits, T2, de chicane en de snelle rechtste kon ik niet eens full throttle nemen. Ik doe return to pit, kijk even naar de setup, rij terug uit en plots is alle grip van de wereld daar. Start van de race net zoals eerste ronde in Q. Denk dat ik wel vier keer ben rond gegaan in 1 ronde. Ik zag wat er gaande was na lap 1 van de race, ben lekker binnen gereden en de F1 gaan zien. Misschien om dit soort grapjes te voorkomen kunnen we misschien vanaf nu altijd op 14 juli 14h rijden,... neemt het plezier absoluut weg hoor.
 4. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Beste ronde ondertussen is net 1:42.154. Dus in Q misschien met een perfect rondje toch onder de 1:42.
 5. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ben nog aan het twijfelen om F1 toch maar op te nemen,...
 6. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ik al kei veel, of toch in vergelijking met 'niets'. De volle drie getimde ronden.
 7. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  1:43.288, sneller lukt niet.
 8. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Zo werkt het niet echt. We doen dit ondertussen al wel een tijdje, dus ik ging ervan uit dat er rekening mee gehouden werd. Ik heb de datums niet eens nagekeken, juist de circuits. Is ook niet mijn verantwoordelijkheid eh. Denk ook dat @Evil Skull het tijdig aangaf dat de twee samenvielen om er alsnog iets aan te doen. De league had ook perfect 2 races korter kunnen zijn... Dat terzijde kunnen we die verwachting wel in vraag stellen aangezien niemand anders het opmerkte, en ik niet het gevoel heb dat er hier nog veel man kijkt naar de F1.
 9. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Dom, maar wat doe je eraan. Ben afwezig dan.
 10. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Kunnen we hier een besluit vormen, @Evil Skull gaf dit weekje geleden ook al aan.
 11. GT3 Masters : Car Selection

  Jah, ik spinde gewoon. Had na de botsing 50% achteraan, kon niet eens meer rechtdoor rijden. Heb dan ook nog een rond gereden en ondanks dat ik nieuwe softs vroeg kreeg ik die niet. Heb daarna nog mijn snelste ronde gereden.
 12. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Merci mannen, apprecieer ik enorm. En als ik zondag op magische wijze win dan DSQ je me maar. Livery; Manthey 911.
 13. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Deze keer geen 5 maar toch 3 seconden sneller in de Ferrari. Zou ik mogen wisselen naar de Porsche? Denk niet dat dat veel performance zou geven maar dan rij ik tenminste achteraan met een mooie wagen,...
 14. GT3 Masters : Red Bull Ring GP (1/10)

  Interessant, aangezien ik in S1 toch kampioen ben geworden met de Audi. Kan me de kalender niet zo direct voor de geest halen. Soit, ik denk dat ik wel kan concluderen dat ik niet competitief ben, allicht wel vooraan had mee kunnen strijden in de Ferrari hier, maar misschien later dan weer niet. Ik verwacht niet direct een deftige finish van mezelf zoals het er nu uit ziet.
 15. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Heb al drie ronden gereden. Mijn zin is al over, Hockenheim is altijd een circuit geweest dat ik zo saai vind. Kijk al uit naar Zolder.
×