Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Jij kan al niet veel sneller eh, je rijdt al in de Ferrari.
 4. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  vreemd, ik kreeg alleszins niet dezelfde resultaten met hards tijdens mijn testing.
 5. GT3 Masters : Ranking & Results

  Mag ik nu eens echt mierenneuken, maar zou je die 24h achter de wagen eens willen wegdoen en daar een 'R' zetten. Zoals de wagen heet, de GT3 R. Voor de rest, hoe cool is dat niet dat @Evil Skull derde staat!
 6. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ben ik het niet mee eens. Ik heb gisteren exact dezelfde omstandigheden nog eens alleen offline gereden en had geen enkel probleem. Kon mijn pace aanhouden, achterkant verloor ik nooit, hards werkte perfect mee,... Ik heb het gevoel dat ik met de start van elke sessie mijn setup opnieuw moet laden. Toen ik in Q buiten ging verloor ik de achterkant bij het uitkomen van de pits, T2, de chicane en de snelle rechtste kon ik niet eens full throttle nemen. Ik doe return to pit, kijk even naar de setup, rij terug uit en plots is alle grip van de wereld daar. Start van de race net zoals eerste ronde in Q. Denk dat ik wel vier keer ben rond gegaan in 1 ronde. Ik zag wat er gaande was na lap 1 van de race, ben lekker binnen gereden en de F1 gaan zien. Misschien om dit soort grapjes te voorkomen kunnen we misschien vanaf nu altijd op 14 juli 14h rijden,... neemt het plezier absoluut weg hoor.
 7. GT3 Masters : Zolder (3/10)

  De inters gaan hier wel goed
 8. GT3 Masters : Zolder (3/10)

  Hier ga ik nekeer de goede banden kiezen!
 9. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Nenee der ben ik nog nie goe genoeg voor voor echt duels op te zoeken 😊
 10. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Pf, tis een ramp vorige keer verkeerde bandenkeuze. Nu pas ik het aan maar niet gerekend op de aangepaste datum. Tweede weekend om zeep En denken dat ik snel genoeg zou geweest zijn voor top 3. @cobalt, uw bandenkeuze stond op automatic zeker? Mss reed jij dan wel op softs? Ik dacht dat je wachtte om met mij wou duelleren
 11. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Kweet niet waarom maar ik ben altyd iets sneller met de harde band en wat meer naft dan met softs en weinig naft.. (ik weet waar de fout zit ik krijg het alleen nie afgeleerd 😤 )
 12. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  met de temperatuur van gisteren had je nooit mogen starten op hard slicks. Die had je nog nooit warm genoeg gekregen.
 13. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ik begrijp da ook nie khad hetzelfde voor me Xera...
 14. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ik reed op ijs, het was echt niet om aan te zien. Zelf in de eerste flauwe rechtse bocht, waar ik op tijd remde en trager doorging moest ik al bijsturen om niet per direct vanaf P1 het decor in te slippen. In die eerste ronde alleen al 3 a 4 kansen om weg te slippen, uiteindelijk toch gebeurd in de voorlaatste bocht. Had nochtans offline enkele ronden geoefend met 65 liter (standaard) en hard slicks, maar dit was compleet anders. Misschien ten gevolge van baantemperatuur? Ik had geoefend in juni op de middag, stond dit nu op de effectieve datum van gisteren? Bijna elke bocht moest ik tegensturen en ging ik soms al met een uitbrekende achterkant de bocht in. Zal wel aan mijzelf liggen zeker? Gezien er nog met hard slicks en veel benzine reden in een Ferrari. Maar voor mij is de logica wel compleet zoek Ik had hier misschien toch op softs moeten starten? Uiteindelijk het spel uitgezet, na twintig minuten was ik het al beu om constant tegen te sturen en niet vooruit te geraken. Zelfs toen mijn benzine al de helft gezakt was was er nog geen beginnen aan. En dan te zeggen dat als je tijdens de Q naar buiten rijdt op softs dat er 0,0 gripverlies is. Ik moest mijn banden zelf niet opwarmen, mijn beste rondjes waren deze vlak na mijn outlap. Ik deed zelf geen moeite om mijn banden op te warmen, die waren nog blauw toen ik aan mijn snelste ronde begon, en dat was super. Vind het maar vreemd, zal mij voor Zolder wat meer moeten aanpassen.
 15. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Inderdaad, wou mijn dochter nog een nachtzoen geven..net te laat..Mijn wraak zal zoet zijn in zolder..
 16. Last week
 17. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Proficiat aan @m_schumi99 Blijkbaar was het idd spannend vooraan Zelf tevreden met 4de plaats ,wel leuke duels gehad met @cobalt @Trab44 vergeten op ready te duwen?? Klassement is upgedate.
 18. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Thanks had een zeer sterke derde sector 😏
 19. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  knappe pole trouwens!
 20. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Proficiat aan schummi , knap 👍 Ik ben weer met 25 liter teveel benzine vertrokken waardoor ik net niet kon volgen denk ik ? Toch happy met P3
 21. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Proficiat aan Shumi, uiteindelijk moeten zwichten voor de aanhoudende druk. En dan nog is aero damage opgelopen waardoor mijn pace om zeep was en ik serieus heb mogen doorrijden om wrcfreak af te houden
 22. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Nondemiljaarde. Xtwl vliegt int begin vd baan ofzo (geen idee wrm), er zitten zelfs nog auto's tussen hem & mij en toch moet ik wachten om positie terug te geven.. (ik vermoed da ik half off-track voorbij ging zeker?) Race just begonnen, 10S+ achterstand.. Thx project cars 2.
 23. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Beste ronde ondertussen is net 1:42.154. Dus in Q misschien met een perfect rondje toch onder de 1:42.
 24. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ale vooruit ask da hier zo lees Skull 4 the win bandenproblemen zijn opgelost vanaf ronde 2 4 groene bandjes, slijtage zit goe en ast wa meezit Q 1.41.2 moet te doen zijn en rij gemiddelde tussen 1.42.5-1.43.5 volgetankt bon chance 2 all 😃 Nie twijfelen 😉😜 Ai hier had ik overgelezen mor u tik ik er eerst wel s uit 😁🤣
 25. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ben nog aan het twijfelen om F1 toch maar op te nemen,...
 26. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  succes alvast aan iedereen!
 27. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Ik ga deze avond iets vroeger online komen voor men eerste rondes te rijden. Maar heb er wel veel zin in!
 28. GT3 Masters : Hockenheim GP (2/10)

  Het zal de standaard setup worden..mijn racepace ligt rond de 1 41 5..
 1. Load more activity
×